Online aanmelden zij-instroom

Meld je hier online aan voor onze school. 

Heb je je keuze gemaakt en wil je je aanmelden als zij-instromer bij het Coenecoop College? Neem dan altijd eerst contact op met een afdelingscoördinator van onze school. Een zij-instroomformulier kan alleen ingevuld worden als er reeds contact is geweest met de school. Graag op het formulier aangeven met wie er contact is geweest. 

Het is erg belangrijk dat je dit formulier samen met een ouder of verzorger invult. Het formulier moet namelijk digitaal ondertekend worden om je aanmelding officieel te maken. Het formulier is niet geschikt om op je mobiel of tablet in te vullen, dus neem er even de tijd voor achter je laptop of desktop. 

Op het Coenecoop College kun je je aanmelden voor: 

  • Onderbouw zij-instroom 
  • Bovenbouw zij-instroom vmbo & mavo 
  • Bovenbouw zij-instroom havo & vwo 

Toelichting ouder/verzorger 

Om het u gemakkelijk te maken, verloopt de aanmelding geheel digitaal. Hieronder vindt u een uitleg van de aanmeldingsprocedure in overzichtelijke stappen. 

  1. Om het online aanmelden te starten, dient u allereerst van 1 ouder/verzorger het e-mailadres en mobiele telefoonnummer in te vullen. Deze ouder/verzorger is vanaf dit moment eerste contactpersoon voor de aanmelding en dient het aanmeldingsformulier tevens te ondertekenen. Wij vragen u dit goed te controleren op juistheid. Voor de aanmelding is 1 handtekening van 1 ouder/verzorger voldoende. 
  1. Selecteer het formulier waarvoor u uw kind wilt aanmelden. 
  1. Klik vervolgens op ‘Verder naar aanmelden’. U komt nu bij het online formulier. Velden die verplicht moeten worden ingevuld, worden aangeduid met een rood bolletje naast het veld. 
  1. Na het klikken op ‘Ondertekenen’ ontvangt u per SMS een verificatiecode. Na het invullen van deze code kunt u de aanmelding verzenden. Hierna ontvangt u een bevestigingsmail. De bevestigingsmail bevat een kopie van het aanmeldingsformulier, een uitleg van de verdere procedure en een uploadlink voor het aanleveren van het adviesblad van de basisschool. 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd bellen of mailen. 

Coenecoop College 

Online aanmelden voor het Coenecoop College


Wat is je vraag?